Nielsen kuvituskuva - kaupan hedelmäosasto

Nielsen kuluttajapaneeli – tienaa skannaamalla ostoksesi

Nielsen kuluttajapaneelin avulla voit tienata rahaa lahjakortteina vain skannaamalla ostoksiasi. Pieni lisävaiva palkitaan, kun vain jaksat skannailla aktiivisesti.

Lue kokemuksia Nielsen kuluttajapaneelista. Me kerromme, kenelle tämä lisätienaustapa sopii!

 • Esittelyssä Nielsen kuluttajapaneeli
 • Tienaa skannaamalla ostoksesi
 • Kokemuksia
 • Käytännön vinkit

Mikä on Nielsen kuluttajapaneeli?

Nielsen kuluttajapaneelin avulla voit tienata rahaa skannaamalla päivittäisostoksiasi. Vastineeksi ostosten skannaamisesta voit lunastaa lahjakortteja Nielsenin pistekaupan kautta.

Ostokset voi skannata puhelimelle ladattavan Nielsen-mobiilisovelluksen kautta. Homma toimii yksinkertaisesti skannaamalla kaikkien ostosten viivakoodit kotona.

Skannaamisesta saa rahan arvoisia pisteitä, koska tiedot kotitalouksien ostoksista ovat niin valmistajille kuin jälleenmyyjillekin äärimmäisen tärkeitä.

Nielsenin kuluttajapaneeli on siis kaiken kaikkiaan varsin yksinkertainen tapa tienata rahaa pienellä lisähommalla. Summat eivät toki ole valtavia, mutta mitään erityistä osaamista tai kokemusta ei tarvita.

Pähkinänkuoressa:

 • Nielsenin avulla voit tienata lahjakortteja skannaamalla kotitalouksesi ostoksia
 • Kaikki päivittäistavaraostokset lasketaan, ja aktiivisesta skannauksesta palkitaan pistein lahjakorttikauppaan
 • Kyseessä on iso kansainvälinen tutkimusyhtiö
 • Palveluun vaaditaan erillinen hyväksyminen rekisteröitymisen jälkeen
 • Kaikki palkkiot ovat lahjakortteina, ja lisäksi on mahdollisuus osallistua isompiin arvontoihin

Kokemuksia Nielsen kuluttajapaneelista

Nielsen kuluttajapaneelin logo
Nielsen kuluttajapaneeli
 • Tienaa skannaamalla ostoksiasi
 • Palkkiot lahjakortteina
 • Skannaa kätevästi puhelimella

Erilainen kuluttajapaneeli, jossa pisteitä saa ostoksia skannaamalla.

Nielsenin kuluttajapaneelin käyttäjät ovat olleet varsin tyytyväisiä palveluun. Eniten huonoja kokemuksia on ollut skannailun vaivallisuudesta, mutta tämä on varmasti hyvin subjektiivista.

Jos ostoksia on kovin paljon, voi kaikkien päivittäistavaraostosten skannailu olla vaivalloista. Pienessä taloudessa homma on varmasti helpompaa.

Ongelmana Nielsenissä on, että tietoa palkinnoista ei anneta kovin läpinäkyvästi. Palkintopisteitä luvataan aktiivisesta skannailusta, mutta ihan tarkkaa tietoa niiden kertymisestä ei ole.

Hyvä puoli on, että palvelusta on aina mahdollista irtisanoutua. Kun paneelissa on mukana, sitoutuu skannailemaan ostoksia palkintoja vastaan, mutta paneelista voi irtautua.

 • Parhaimmillaan Nielsenin paneeli on helppo tapa tienata lahjakortteja
 • Ostosten skannailu ja merkkailu voi joskus kuitenkin olla raskasta

Näin rekisteröidyt mukaan paneeliin

Nielsen kuluttajapaneeliin liittyminen alkaa rekisteröitymällä palveluun. Tämän jälkeen sinulta kysytään tietoja kotitaloudestasi – ja tietojen kyselyn jälkeen saat tiedon, pääsetkö mukaan vai et.

Paneeliin hyväksyminen tapahtuu puhtaasti sen hetken tarjonnan ja kysynnän mukaan. Palveluun on mahdollista päästä mukaan niin yksinelävänä kuin ison perheenkin omaavana. Ihan kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan markkinatutkimusta varten.

Rekisteröityminen tapahtuu näin:

1. Aloita rekisteröityminen

Siirry palveluun alta löytyvän linkin kautta ja klikkaa etusivulta Rekisteröidy. Tämä onnistuu kaikilla laitteilla, niin puhelimella, tietokoneella kuin tabletillakin.

2. Täytä esivalintakysymykset

Sinulta kysytään talouteesi liittyviä kysymyksiä, joiden avulla voidaan selvittää, sovellutko jäseneksi palveluun. Muista vastata rehellisesti – ja pidä mielessä, että palveluun tarvitaan ihan kaikenlaisia talouksia. Kikkailu ei siis auta.

Kysymys Nielsen kuluttajapaneelissa: Missä kaupassa käytätte eniten rahaa päivittäistavaraostoksiin
Yksi alkukysymyksistä

3. Pääset skannaamaan ostoksia, jos paneelissa on tilaa

Alkukyselyn täyttämisen jälkeen Nielsenin henkilökunta tutkii, onko paneelissa tilaa kaltaisellesi taloudelle. Pääset markkinatutkimukseen mukaan ja voit aloittaa ansaitsemisen, jos saat kutsun.

Ostosten skannaaminen tapahtuu aina kotona esimerkiksi ruokakauppakäynnin jälkeen. Ostokset voi skannata kätevästi viivakoodista omalla puhelimella.

Usein kysyttyä Nielsen kuluttajapaneelista

Mikä on Nielsen kuluttajapaneeli?

Nielsen kuluttajapaneeli on kansainvälisen tutkimusyhtiön tuottama palvelu, jossa käyttäjät voivat tienata lahjakortteja skannaamalla kotitaloutensa päivittäistavaraostoksia.

Kuka voi liittyä Nielsenin kuluttajapaneeliin?

Liittyminen tapahtuu aina kysynnän mukaan. Rekisteröitymisen jälkeen saat joko kutsun paneeliin, jos kaltaisiasi talouksia tarvitaan mukaan – muussa tapauksessa et valitettavasti pääse mukaan.


Scroll to Top