Taloudellinen.fi vertaa puolestasi

Tietoa meistä

Taloudellinen.fi pähkinänkuoressa

Taloudellinen.fi on talousvertailusivusto, jossa voit vertailla erilaisia rahoitustuotteita, liittymiä, sijoitusalustoja ja kaikkea muuta taloudelliseen elämään liittyvää. Tarjoamme kattavia oppaita taloudenhoitoon, ajankohtaisia vertailuita ja paljon paljon muuta!

Tavoitteenamme on tehdä lukijoistamme parempia talousasioiden hoitamisessa. Tähän vastaamme kolmella sisältötyypillä: oppailla, vertailuilla sekä ajankohtaisilla sisällöillä. Päivitämme koko ajan sivustoa, jotta voisimme tarjota mahdollisimman hyvää sisältöä lukijoillemme.

Vertaile kaikki talouteen liittyvä yhdessä paikassa

Taloudellinen.fi vertaa ja kilpailuttaa puolestasi talouteesi liittyvät asiat. Halusit sitten löytää parhaan mahdollisen lainan, liittymän tai vaikka kryptovaluutta-alustan, me haluamme auttaa sinua.

Vertailumme ovat aina sinulle ilmaisia. Saatamme saada komissiota, kun klikkaat sivustollamme olevia linkkejä – näin voimme jatkossakin rahoittaa toimintamme ja tarjota lukijoitamme kiinnostavaa sisältöä. Vertailut teemme silti läpinäkyvästi ja reilusti.

Omien talousasioiden hoitaminen voi joskus tuntua tuskalliselta ja hankalalta. Me haluamme tehdä tylsältäkin kuulostavista aiheista selkeitä ja helppoja. Mikä tärkeintä: vertailemalla ja kilpailuttamalla sinä voit säästää rahaa johonkin sinua kiinnostavaan.

Missiomme on auttaa vierailijoita talousasioissa

Koko sivuston tavoitteena on auttaa vierailijoita hoitamaan talousasioitaan paremmin. Teemme tämän kirjoittamalla sisältöä aiheista, jotka lukijoita kiinnostavat, vertailemalla erilaisia taloustuotteita ja kertomalla asioista läpinäkyvästi.

Oli tavoitteena sitten oppia sijoittamaan tai löytää mahdollisimman pienikorkoinen laina, Taloudellinen.fi auttaa löytämään omaan talouteen parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Kerromme asioista selkeällä kielellä ilman turhaa ammattikieltä. Otamme rohkeasti vertailuihin mukaan niin perinteiset toimijat kuin uudenlaiset digitoimijatkin, jotka olemme todenneet hyviksi.

Kysyttävää?

Heräsikö kysyttävää? Voit ottaa meihin yhteyttä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös suoraan lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)taloudellinen.fi.

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Viestisi
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Scroll to Top