Talousasioiden vertailu kannattaa

Vertaa kaikki taloutesi asiat

Vertaa ja kilpailuta kaikki tärkeimmät taloutesi sopimukset ja ostokset. Vertailemalla hinnat voit säästää selvää rahaa joka kuukausi – jättäen rahaa käytettäväksi johonkin mielenkiintoisempaan.

Fiksua on vertailla ja säästää. Tutustu siis kaikkiin talousvertailuihimme ja poimi halvin ja sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Eikä muuten maksa mitään ylimääräistä!

  • Kaikki talousvertailut
  • Löydä halvin hinta
  • Kilpailuta ja säästä
  • Jopa satasten säästöt

Mitä tänään vertaillaan?

Haluatko vertailla ostostesi hinnat etukäteen?

Hintaopas-palvelussa voit vertailla eri tuotteiden hinnat kymmenistä verkkokaupoista. Hintavertailun ansiosta voit säästää selvää rahaa.

Ostosten vertailu palvelussa on helppoa, ja joidenkin tuotteiden kohdalla näet myös aiemman hintakehityksen. Verkkokaupan valinta on helppoa, sillä hinnat näytetään käyttäjälle suoraan hintajärjestyksessä.

Hintaoppaasta löytyy myös mm. päivän tarjoukset -osio, joka kokoaa yhteen useamman verkkokaupan tarjouksia ja etuja.

Voit siirtyä Hintaoppaan palveluun klikkaamalla ohessa olevaa mainosta.

Hintaopas - sama tuote, eri hinta
(Mainos)

Vertailemalla voit säästää selvää rahaa

Yksi parhaista säästövinkeistä on kilpailuttaa pakolliset kulut. Sähkösopimus, puhelinliittymä ja vakuutukset ovat kaikki pakollisia kuluja, joista saatat tietämättäsi maksaa turhaan liikaa.

Myös lainojen lyhennykset voivat aiheuttaa ylimääräisiä kuluja. Turhan korkeita korkoja ja kuukausieriä ei kannata maksaa, jos lainat kilpailuttamalla voisi saada säästöä.

Taloudellinen.fi on suomalainen vertailupalvelu. Olemme reilusti taloutesi puolella, jotta löytäisit sinulle sopivimmat ratkaisut taloutesi hallintaan. Kilpailuttamalla voit säästää selvää rahaa joka kuukausi.

Scroll to Top