Sweep Bank luottokortti – kokemuksia palvelusta

Sweep Bank on suomalaistaustaisen Ferratum Bankin alaisuuteen kuuluva mobiilipankki ja luottokorttipalvelu. Sweep Bankin kautta asiakkaat voivat saada ostoksillensa korotonta maksuaikaa modernin luottokortin ja mobiilisovelluksen avulla.

Jos haluat mobiilipankkitilin, jolle maksetaan korkoa, tai luottokortin jopa 8 000 euron luottorajalla, lue lisää.

Keräsimme Sweep Bank kokemuksia ja tutustuimme palveluun tarkemmin. Onko tässä tutustumisen arvoinen uusi mobiilipankki ja luottokortti?

Luottokortti puhelimeen minuuteissa.

SweepBank – Luottokortti puhelimessa

SweepBankin logo

Summa

1 – 8 000 €

Aika

1 – 120 kk

Korko

19,90 %

Esimerkiksi 1 500 euron luottosummalle vuotuinen kiinteä nimelliskorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 21,82 %. Takaisinmaksu 12 kuukausittaisessa maksuerässä (138,88 €). Luottokustannukset ovat 166,56 €, joten maksettava kokonaissumma on 1 666,56 €.

 • Luottokortti ja mobiilipankki
 • Toimii SweepBank-sovelluksen kautta
 • Maksimissaan 8 000 euron luottoraja
 • Korotonta maksuaikaa ostoksille
 • 20 vuoden ikäraja

Sweep Bank on moderni mobiilipankki, joka haluaa tarjota uudenlaisen vaihtoehdon perinteisille pankeille ja luottokorteille. Sweep Bankin palvelu jakautuu mobiilipankkisovellukseen sekä luottokorttiin.

Mobiilipankkitilin talletuksille voi ansaita korkoa. Lisäksi luottokortilta on mahdollista nostaa saldoa suoraan omalle tilille käytettäväksi.

Perinteiseen luottokorttiin verrattuna Sweep Bankin etuna on sen nopeus. Jos luottokorttia tarvitsee nopeasti, voi palvelusta saada virtuaalisen luoton käyttöönsä todella nopealla aikataululla automaattisen luottopäätöksen ansiosta.

SweepBank ei ole ainoastaan mobiilipankki, eikä se ole ainoastaan luottokortti. Sen sijaan se yhdistää nämä kaksi käteväksi kuukausi- ja vuosimaksuttomaksi palveluksi.

Luottokortti sopii hyvin arjen pienten rahatarpeiden rahoittamiseen. Sen sijaan pidempää maksuaikaa tai isompaa lainasummaa tarvitsevan kannattaa tutustua kaikkiin lainavaihtoehtoihin tästä.

Sweep Bankin hyvät ja huonot puolet

Hyvää

 • Moderni vaihtoehto perinteiselle luottokortille
 • Sovelluksen avulla voit ansaita korkoa talletuksillesi
 • Ei perinteisiä kuukausi- tai vuosimaksuja luottokortille
 • Ekologinen, kokonaan virtuaalinen vaihtoehto
 • Kytkeytyy käyttäjäystävälliseen mobiilipankkiin

Parannettavaa

 • Luottokortin korko monia muita luottokortteja ja lainoja korkeampi
 • Ei erillistä fyysistä korttia

Näin toimii SweepBankin sovellus

SweepBankin erikoisuus on sen ainutlaatuinen mobiilipankki, joka tarjoaa erilaisen vaihtoehdon perinteisille pankkitileille.

SweepBankin sovellus on kuukausi- ja vuosimaksuton mobiilitili, jolle voi tallettaa rahaa samalla tavalla kuin tavalliselle pankkitilillekin.

Sovellus on ladattavissa sekä Applen iOS-puhelimille että Android-puhelimille. Lataaminen ja sovelluksen käyttäminen on lähtökohtaisesti täysin maksutonta.

Kuvakaappaus SweepBankin kotisivulta

SweepBank maksaa talletuksille korkoa

SweepBank maksaa käyttäjiensä talletuksille korkoa. Vuosikorko on 0,2 % kaikille käyttötilin talletuksille. Korkoa voidaan maksaa vuosittain jopa 10 000 euroa.

Käyttötilin ohella korkoa voi ansaita myös määräaikaistalletuksilleen. Esimerkiksi 3 vuoden määräaikaistalletukselle voi ansaita SweepBankilla 1 %:n vuosikorkoa.

Sweep Bank mainostaakin itseään myös säästämiseen sopivana vaihtoehtona. Vuosikorot eivät ole mullistavia, mutta verrattuna tavallisten pankkien usein 0-korkoisiin tileihin, on Sweep Bank toki selvästi parempi vaihtoehto.

Kuvakaappaus SweepBankin maksuominaisuuksista

SweepBankin kortilla voi maksaa ostokset

SweepBankin käyttäjät saavat liitettyä mobiilipankkitiliinsä myös maksukortin. Virtuaalisen Mastercard Debitin kautta on mahdollista tehdä ostoksia netissä tai kivijalassa.

Kun kortin liittää mobiilimaksusovellukseen, kuten Apple Payhin, onnistuu maksaminen kortilla puhelimen tai vaikka Apple Watch -älykellon kautta.

Debit-maksukortin ohella tiliin on mahdollista hakea myös luottokorttia – siihen palaammekin tarkemmin vielä seuraavassa osiossa.

SweepBank Deals on alennuksia varten

SweepBankin mobiilipankkiin kytkeytyy korko-, luotto- ja maksuominaisuuksien ohella vielä erillinen tarjousosio. Tässä sovelluksen osassa SweepBank esittelee yhteyistyökumppaneidensa tarjouksia ja alennuskoodeja.

Osio on ennen kaikkea Sweep Bankille mahdollisuus tehdä rahaa mainosten avulla, mutta joskus tarjolla voi olla myös oikeasti hyviä etukoodeja.

Sweep Bankin luottokortti – Kaikki tiedot

Sweep Bankin luottokortti on moderni täysin mobiilissa toimiva luottokortti. Erillistä fyysistä korttia ei tarvita, vaan maksaminen onnistuu esimerkiksi Apple Payn kautta.

Luottokortilta on myös mahdollista siirtää luottoa oman tilin saldoon. Sweep Bankin luottokorttia voi siis käyttää myös luottotilin tavoin, ikään kuin jatkuvana vakuudettomana lainana.

Luottokortin kuukausimaksu0 €
Luottoraja maksimissaan8 000 €
Korotonta maksuaikaa60 päivää
Ikäraja20 vuotta
Nimelliskorko korottoman ajan jälkeen19,9 %
Maksu euroissa0 %
Maksu muussa kuin euroissa1,75 %:n lisä
Käteisnosto2 %:n lisä

Luottokortin hakeminen on nopea prosessi

Luottokorttia voi hakea Sweep Bankilla nopeasti. Sweep Bank tarjoaa nopean minuutin kestävän luottokelpoisuuden tarkistuksen. Sen avulla voit helposti selvittää, oletko kelpoinen saamaan luottokortin.

Itse hakeminen tapahtuu SweepBankin mobiilisovelluksen kautta. Hakemuksen voi tehdä parissa minuutissa, ja oman luottorajan saa heti tietoonsa. Virtuaalisen luottokortin voi sen jälkeen aktivoida välittömästi – ja ottaa sen käyttöön esimerkiksi Apple Payn kautta.

Kuvakaappaus SweepBankin luottokortin hakemisesta

Kuka voi saada luottokortin Sweep Bankilta?

Luottokortin saamiseen on muutama perusvaatimus, joiden ohella tarjottuun luottorajaan liittyy hakijan tarkemmat tiedot. Minimivaatimusten täyttäminen vaikuttaa vain siihen, että luottokortti on yleensä mahdollista saada.

Minimivaatimukset SweepBankin luottokorttiin:

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Vähintään 1 600 euron säännölliset tulot
 • Ollut työsuhteessa viimeiset 4 kuukautta
 • Hyvä luottokelpoisuus
 • Mahdollisuus käyttää mobiilisovellusta

Sweep Bank kokemuksia löytyy monilta

SweepBank on hankkinut asiakkaita monenlaisin mainoskampanjoin ja tempauksin. Sovellusta on ladattu netin sovelluskaupoista satoja tuhansia kertoja, ja pelkästään Suomessa käyttäjiä oli vuoden 2021 lopulla yli 30 000.

Kokemukset palvelusta ovat pääosin positiivisia. Uusi moderni mobiilipankki ja siihen liitettävä luottokortti keräävät asiakkailta kiitosta.

Luottokortti soveltuu hyvin lyhytaikaiseen lainatarpeeseen, jos lainan voi maksaa nopeasti pois. Kannattaa kuitenkin muistaa, että isompaan lainatarpeeseen kannattaa valita jokin pienikorkoisempi laina.

Mobiilissa toimiva luottokortti on moderni ratkaisu, mutta osa kaipaisi varmasti myös fyysistä luottokorttia. Sweep Bank tuskin on kenellekään ainut maksukortti- ja pankkivaihtoehto.

Hyvä bonustieto on se, että myös SweepBankille tehdyt talletukset on suojattu 100 000 euron talletussuojalla. SweepBankin taustalla on nimittäin aito Maltalle rekisteröity pankkiluvan saanut toimija.

Ilmaiset 20 euroa

Alkuvaiheessa palvelua mainostettiin myös ilmaisella 20 euron “elämysrahalla”. Tätä tarjousta ei enää valitettavasti ole saatavilla, mutta nyt palveluun on tullut uutena ominaisuutena luottokortti korottomalla maksuajalla.

Ilmaisraha oli varmasti yksi syistä, miksi palveluun saatiin jo lyhyessä ajassa niin paljon käyttäjiä. Hyvien kokemuksien myötä SweepBank saattaa kuitenkin saada yhä vain lisää käyttäjiä.

Sweep Bank -tilin poisto

Swep Banki -tilin poistaminen onnistuu varsin helposti, jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen palveluun.

Jos haluat poistaa tilin mahdollisimman helposti, suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluun. Sweep Bankin asiakaspalvelu voi poistaa tilin puolestasi.

Tiliä ei kuitenkaan ole pakko poistaa, vaikka sitä ei käyttäisi. Tilin ylläpitämisestä ei nimittäin peritä mitään kuukausitaisia tai vuosittaisia maksuja, joten sen pitämisestä ei sinänsä ole mitään haittaa.

Aiemmin moni nappasi Sweep Bankin 20 euron elämysrahan ja irtisanoi tämän jälkeen tilinsä, mutta tällä hetkellä vastaavaa etua ei valitettavasti ole saatavilla.

Mikä yritys SweepBankin taustalta löytyy?

Sweep Bank on luotettava ja turvallinen mobiilipankkipalvelu, ja siltä löytyy kaikki asianmukaiset luvat pankki- ja luottokorttitoimintaan.

Sweep Bank on suomalaislähtöisen Ferratum Oyj:n tuotoksia. Nykyisin Ferratum löytyy listattuna Frankfurtin pörssistä, mutta pääkonttoria pidetään yhä Helsingissä. Ferratumin toimitusjohtajana on Jorma Jokela.

Virallisesti Sweep Bankin taustalta löytyy Ferratum-konserniin kuuluva Ferratum Bank p.l.c, joka on Maltalle rekisteröity pankkitoimiluvan saanut yhtiö.

 • Asiakaspalvelu sähköpostitse: help.fi(at)sweepbank.com
 • Osoite: ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027 Malta

Yhteenveto

Sweep Bank on moderni mobiilipankki, johon voi hakea luottokorttia jopa 8 000 euron luottorajalla. Kuukausimaksuton ja moderni mobiililuottokortti on helppo ja yksinkertainen vaihtoehto, kun tarvitsee vakuudetonta lainaa arjen pienhankintoihin lyhyellä maksuajalla.

Korottoman maksuajan ansiosta on mahdollista säästää lainakuluissa muihin vaihtoehtoihin verrattuna. Kuluja ei myöskään veloiteta esimerkiksi kortin käytöstä tai tilin ylläpitämisestä.

Lisäksi Sweep Bank tarjoaa myös säästämiseen hyvät ominaisuudet, sillä sekä käyttötilille että erilliselle säästötilille on mahdollista ansaita korkoa.

Erillistä fyysistä luottokorttia ei kuitenkaan ole tarjolla, eikä korkoprosentti kuulu ihan markkinoiden edullisimpien joukkoon. Jos näistä on valmis joustamaan, on tässä kuitenkin erinomainen palvelu.

SweepBankin logo

Summa

1 – 8 000 €

Aika

1 – 120 kk

Korko

19,90 %

Esimerkiksi 1 500 euron luottosummalle vuotuinen kiinteä nimelliskorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 21,82 %. Takaisinmaksu 12 kuukausittaisessa maksuerässä (138,88 €). Luottokustannukset ovat 166,56 €, joten maksettava kokonaissumma on 1 666,56 €.

 • Luottokortti ja mobiilipankki
 • Toimii SweepBank-sovelluksen kautta
 • Maksimissaan 8 000 euron luottoraja
 • Korotonta maksuaikaa ostoksille
 • 20 vuoden ikäraja

 *Teksti sisältää affiliate-linkkejä. Voimme saada korvauksen klikkauksesta, mutta sinulle ei aiheudu lisäkuluja.

Usein kysyttyä Sweep Bankista

Onko Sweep Bank huijaus?

Ei ole. SweepBank on suomalaistaustaiseen Ferratumiin kuuluva moderni mobiilipankki, johon on tarjolla myös mobiililuottokortti erilaisten arjen pienhankintojen rahoittamiseen. Palveluun talletetut rahat on suojattu 100 000 euroon saakka talletussuojalla.

Mikä on Sweep Bankin luottokortin korko?

Luottokortin nimelliskorko korottoman maksuajan ylittävältä ajalta on 19,90 %. Tarkemmat tiedot löydät artikkelista.

Mistä löytyy Sweep Bankin asiakaspalvelu?

Sweep Bankin asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse osoitteesta help.fi(at)sweepbank.com.

Miten Sweep Bankin luottokortti toimii?

Sweep Bankin luottokortti toimii suoraan mobiililaitteen kautta. Voit liittää kortin Apple Payhin maksaaksesi ostokset niin kivijalassa kuin netissäkin.

Tutustu myös näihin

Scroll to Top